Ledige erhvervslokaler

Alle vores erhvervslokaler til leje finder du på Ejendomstorvet. Ønsker du at modtage prospekt eller en fremvisning så kontakt vores kontor på info@esk-ejendomme.dk eller telefon 77 34 34 98.

Billede 23423423

Kontor og lager lejemål i eftertragtet område i Fredensborg

I erhvervsområdet i Fredensborg udlejes fra 15. juni 2019 kombineret kontor/lager i veldrevet flerbruger ejendom.Lejemålet har let adgang og der forefindes parkeringspladser på området til ejendommes brugere. Placering er centralt i Fredensborg nær Jem & Fix, Tømrerhandel mv. Indretning er lager med port, trappe adgang til kontor på første sal. Storrumskontor samt tekøkken og toilet.

Læs mere
Billede 2

Erhvervsejerlejlighed til butik/klinik/kontor Skælskør

På Algade med udsigt til havnen ligger i stueplan dette velindrettede lejemål. Opført i 2001 i pudset facade, tegltag med træ/alu vinduer. Ny indgangsdør kan etableres i vinduespartiet direkte ud til Algade.Indeholder regulært butik, mødelokale, kontor, frokoststue, toilet og bad, teknikrum m.v. Fine udstillingsvinduer. Er handicapvenlig med niveaufri adgang fra Algade. Ejendommen kan også købes og udbydes via Ejendomstorvet.dk

Læs mere
Billede 3

Nybygget New-Yorker kontor - Holbæk

Bedste beliggenhed, kontorer i udsøgte materialer, fine parkeringsmuligheder på ejendommen. I fin flerbruger ejendom udbyder vi dette flotte lejemål til som blev ny bygget i 2018. Lejemålet har et New Yorker look med lækre materialer. Lejemålet indeholder storkontor, stort møderum/showroom, lille lager, kontor, gang samt køkken og toilet.

Læs mere

Alt udlejet

Alle lejemål er pt. udlejet - ønsker du at blive skrevet op til en vores lejemål så send en mail til info@esk-ejendomme.dk